Sunday, April 10, 2011

Gathering Blogger Perak ? AtenAzhar tak jeles pun -.-

hey ho hai !!

arrghh . apehal aku pulak yang sibuk pasal gathering blogger perak tadi hah? aku tak pegi pun tapi apehal aku sibuk ? HAHA aku sibuk sebab aku jeles aku tak dapat join . dem =='

happening je aku tengok gambar-gambar time gath tu . jeles mak nyahh . takpelah , takde rezeki aku nak join gath kali ni . next time pasti ada lagi gath betul tak CIK ADMIN dan PAK ADMIN ? gath lepas ni aku nak join gak . i don't care . lalalala ~

dekat group BP sangat kecoh dengan gathering gathering gathering . naik nyampah aku nak online cenggini . hahaha :P

okey , aku nak culik satu gambar dari Reezluv


saya , Aten Azhar ingin membuat satu pengakuan . saya sangat jeles akan gathering BP pada 10 April 2011 . saya bertekad , jika ada lagi gathering lepas ni , saya mesti join kerana saya sangat teringin berjumpa dengan semua BLOGGER PERAK !

bagi menambahkan lagi kejelesan aku , aku nak sertakan beberapa entry yang sempat aku baca tadi pasal gathering hari ni . untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!


http://pisyek.blogspot.com/2011/04/perjumpaan-blogger-perak-april-2011.html

http://www.akufakhrul.com/gathering-blogger-perak-2011-syok/

http://chekguisza.blogspot.com/2011/04/warga-emas-ditinggalkan-sampai-hati.html

http://reezluv.com/2011/04/gathering-blogger-perak-2011-happening/

http://penyuagar.blogspot.com/2011/04/aku-sangat-jujur-hari-ini.html

http://penyuagar.blogspot.com/2011/04/aku-sangat-jujur-hari-ini.html

http://admiralhafiz.blogspot.com/2011/04/gathering-blogger-perak-di-gunung-lang.html

http://tsubasa826.blogspot.com/2011/04/aku-tersesat-di-gathering-blogger-perak.html

Gambar Gath Si Penyu Upload

actually , aten pun ada tau time tu . tapi aten invisible ! ada je mengikut kat belakang korang . korang je tak perasan aten time tu . yelah , aten tau sape lah aten ni . dah la kecik molek , comel lote pulak tu . Lalalalala ~

Tahniah korang sebab pergi gathering blogger perak . secara tak langsung , kehadiran group blogger perak rasa dihargai bila ahli-ahli BP menghargai group BP . walaupun aten tak pegi , aten sayang BP okay !!! :D

seriously I tak jeles sebab I pun ada gambar dalam rumah tu jugak laaaaaaa ! :P



I pun naik bot jugak laaaaaaaaaaaaa! :P



I siap guling-guling kat atas tu lagi tauuuuuuuuuuu ! :P



I siap main panjat-panjat jaring lagi dekat sini tauuuuuuuuuuu ! :P


HAHA OK BAIIIIIIIII !! :P

12 comments:

  1. uihh ? TAKTAHU PUUUUUUUUUUUN PASAL NI T___T kalau tahu, mungkin dpt terjah otai2 bloggers perak, iskk iskk :(

    ReplyDelete
  2. takley blah. nak jeles lak dia. haha

    ReplyDelete
  3. hahaha...bgusla kalo x jeles :P

    ReplyDelete
  4. @ckozarith .

    eh eh , diorang dah plan dekat berbulan tau :D hehehe tak pe next time pegi dengan aten :P hahaha

    ReplyDelete
  5. .. eh, ain pon invi gak.. haha

    ReplyDelete
  6. sudahlaa.. nak jeles pe plak.. hehee.nanti ade lagi!! XD

    ReplyDelete
  7. @Bro Azqar

    tak kiraaaaaaa . nak jeles jugak . kahkah!

    ReplyDelete
  8. cam best je kan.. ntah bila nak sampai perak ntah

    ReplyDelete

Saye Nak Choki-Choki Boleh? ... ♥