Sunday, July 10, 2011

Gathering Blogger Perak di Burmese Pool Taiping :)

Hey Ho Hai . Assalamualaikum :)

first of all , sedap gila ayam BBQ tadi . muahahaha . siap tapau bawak balik hostel lagi tau . makan depan lappy sambil online . ops , jangan jeles! :P

ini first gath BP yang aten berkesempatan JIN (join) . itu pun banyak gila halangan yang datang . walau badai yang menimpa , ku harungi demi keluarga Blogger Perak . eceeewahhh :P actually, aten tetap nak pegi jugak sebab tak penah join selama ni . yelah , kalau tak join rasa serba salah sebab Taiping tu gila punya dekat dengan Penang . nak pegi gath kali ni , aten dah buat satu kerja gila . pukul 11.30 malam sabtu bertolak dari UITM Permatang Pauh pegi Taiping . dengan perancangan yang gila punya last minute cari kawan suruh hantar gi Taiping . pukul 1.00 pagi sampai umah kak Noraliaa Farhana tersayang ! rasa macam mimpi =.=

aten tak bagitau sesape pun nak pegi Taiping kecuali Kak Al , Kak Tiqa dgn Irfaridzul and aten dah komplot dengan dorang suruh rahsiakan dari Abg Fadil . muahahaha , menjadi plan aten bila jumpa abg fadil pagi tu , dia cakap camni "babi, guwa kena kencing !" kahkahkah . sorry ah abg . aten saje nak buat suprise! suprise kan kan ? :P dah la bila aten cakap aten tak pegi , abg buat ayat touching kan? kahkahkah!

Gath BP kali ni meriah gila ! seronok sangat gelak ketawa ngan korang ! Blogger Perak memang best ! hehehe . main air terjunn , tengok orang jatuh dari batu sebab licin (aten pun termasuk sekali) blushingggggg! , makan ayamm , makan nasik gorengg , makan bihunnn , minum air sirap tembikaiii . ape lagi ? confirm yang tak pegi jeles tahap gaban lah kot . ekekeke dah la cakap banyak pun tak guna . jom tengok gambar :D gambar tak banyak lagi , aten just letak gambar yang dah diupload je la ek :)


Blogger Perak!


Guys :)


Girls :)


THE G ! :)


I LOVE BP !



itu je la kot . nanti korang tunggu la entri dari blogger-blogger lain pulak yee :) last but not least , aten happy sangat dapat jumpa korang ! korang memang happening . you all makes my day !




photo credit : abg Reezluv Reez

31 comments:

  1. babi, gua kena kencing lagi. dem. hahaha

    #sonok dpt jumpe ajek tau ♥

    ReplyDelete
  2. @Muhd Fadil

    hahahaha seronok dapat kencingkan abg ! kahkah .

    #seronok dapat jumpa abg jugak <3

    ReplyDelete
  3. Apa hal aku xde dlam 1st pic? oh, aku main2 kat belakang. xD

    Need a web developer?

    ReplyDelete
  4. @Pisyek

    pisyek main buaian ngan bro framestone kot . hahaha :p

    ReplyDelete
  5. nie angah xpuas hari nie sbb angah angah xdak dlm nie....adessss majuk la cm nie...

    ReplyDelete
  6. @angah

    ada special entry untuk angah dalam draft la :( huuu

    ReplyDelete
  7. perghhh... seyesly sgt best!!! hehe jumpa lagi di masa akan dtg ye.. :D

    adired-blog

    ReplyDelete
  8. @MuhD NoR AzyM

    haaa kena join la kalau taknak jeles . hahahaha

    ReplyDelete
  9. @Touya

    tak habis2 dgn chop suey . hahaha

    ReplyDelete
  10. wah ade name sy~ haha terharuu~
    bole tuju lagu? :P

    ReplyDelete
  11. eh bru perasan
    xkomen lg kat sni
    hoho

    ReplyDelete
  12. org lain request lagu, cepat je setuju. bila abg mintak?


    #ok!sentapppp

    ReplyDelete
  13. org lain semua ade gambar. abang?

    ReplyDelete

Saye Nak Choki-Choki Boleh? ... ♥