Wednesday, April 18, 2012

Siti Norfadilah binti Rosmadi :)

Assalamualaikum readersss :D

HAPPY BIRTHDAY TO IELA YELLAHH ! :D
HAPPY SWEET 19th MY DEAR IELAAA !



Kau degil Iela ! sepatutnye kau keluar 17 April same dengan aku , tapi kau degil ! kau tanak keluar 17 April sebab kau taknak kongsi date dengan aku . degil degil ! HAHAHA

Happy Birthday Iela :D Semoga panjang umur dan murah rezeki . May ALLAH bless you alwayss :). I love youuu sister ! It's our month ! enjoy it !

betul ! kita tak kena prank macam yang lain kena kan kan . selamat lah kita dari plan jahat sisters sekalian . hahaha
TIYA : kena prank aku excident ^_^
ATHIRA : mandi bedak :P
MUNIRAH : kena mandi malam-malam + bedak ^_^
TASYA : takdak prank ? -.-

by the wayy , live our 19th , because it passes once :)

7 comments:

  1. yeaaa eppy bestday!.. hehe eh eh.. aten makin lain lah!! ^0^ lain! makin hot! XD

    ReplyDelete
  2. @qina
    yeayyy happy birthday to ielaa :D

    ReplyDelete
  3. @bro azkar

    amboii apa yang hot nya ? gemuk gedempol dah aten ni ha . hahah

    ReplyDelete
  4. atennnnnnnnnn:) tahnxxx alot beb for post :))

    sweet angat222!

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Saye Nak Choki-Choki Boleh? ... ♥